Skip to main content

BEAU

29 JAAR | CUSTOMER SERVICE | STC

BEAU

29 JAAR | CUSTOMER SERVICE | STC

MAAK KENNIS MET BEAU

Voordat Beau de logistiek in ging, was zij actief als verpleegkundige. Op de middelbare school maakte zij de keuze tussen een baan in de zorg of logistiek. Het werd de zorg. Nadat steeds meer vrienden een baan vonden in de logistiek, maakte Beau de stoere overstap.

“Vanwege het feit dat ik in Rozenburg ben opgegroeid, zag ik al vanaf jongs af aan grote schepen met bijzondere lading en heel veel containers. Vaak fietste ik toen ik jong was op de Landtong en zag ik deze immens grote objecten varen. Mijn interesse was er altijd al. Ik wist alleen niet hoe ik de stap kon maken naar de logistiek. Toch heb ik op een dag besloten dat te doen. Ik solliciteerde voor een functie bij een bekende rederij en werd na een aantal gesprekken aangenomen. Hier kreeg ik de kans mijzelf te bewijzen en dingen te leren. Een hele mooie kans”, zegt Beau met een grote glimlach op haar gezicht.

Beau startte op de boekingsafdeling waarna ze doorstroomde als Customer Service Reefers medewerker waar ze klanten te woord staat wanneer boekingen niet kloppen. Door het succesvol afronden van de cursus Cargadoor I aan het STC had ze al aardig wat kennis opgedaan over de haven. Ze vult aan: “Voor onze klanten haal ik de fouten eruit totdat de boeking klopt. Hierdoor zorg ik ervoor dat hun reefer, een koelcontainer, aan boord van het schip komt te staan. Vanwege mijn ervaring in de zorg, probeer ik altijd zaken op te lossen totdat de klant tevreden is. Dit vind ik erg gaaf om te kunnen doen. Je moet dus van nature wel iemand zijn die niet schuw is om te bellen of te e-mailen”.

Naast werk, is Beau ook actief in het organiseren van interne feesten, leest ze graag het Nieuwsblad Transport en netwerkt ze met potentiële klanten. “Binnenkort sluit ik een keer aan bij de Jong Havenvereniging om met andere jongeren in contact te komen die actief zijn in de haven”.

WIL JIJ NET ZOALS BEAU OOK EEN CARRIÈRESWITCH?

CARGADOOR I

De opleiding Cargadoor I is gericht op de dagelijkse zaken van een cargadoor. Zo ben je de schakel tussen rederij en verlader en zorg je voor de ontvangst, opslag en vervoer van goederen, zodat dit precies loopt zoals jij dat hebt gepland.