Skip to main content

ECHTE HAVENVERHALEN

LEES DE ERVARINGEN VAN ANDERE CARGADOORS

MARK | OPERATIONS MANAGER

Meet Mark, een echte regelaar! Na de opleiding ‘Manager Havenlogistiek’ (tegenwoordig Specialist International Havenlogistiek Niveau 4) aan het Scheepvaart & Transport College (STC) is Mark aan de slag gegaan als stagiair bij het familiebedrijf.

CHISLAINE | COÖRDINATOR BERTH PLANNER

Op 15-jarige leeftijd tijdens een snuffelstage op de MAVO kwam Chislaine in aanraking met de Rotterdamse haven. Ze mocht een weekje meelopen bij de Rotterdamse douane. Eigenlijk wilde ze dezelfde dag nog aan de slag, maar helaas moest ze 18 jaar zijn. En in het bezit van een rijbewijs. Nog even wachten dus. Uiteindelijk volgde toch nog het STC.

IVO | VESSEL OPERATOR

Ivo had bijna zijn sportopleiding afgerond, totdat zijn ogen gingen voor de haven. Hij switchte van school en ronde succesvol de opleiding Logistiek Supervisor af. Na een stageperiode bij een importeur en exporteur van exotisch fruit wist hij het meteen: in de logistiek is altijd wel iets te doen.

BEAU | CUSTOMER SERVICE

Voordat Beau de logistiek inging, was zij actief als verpleegkundige. Op de middelbare school maakte zij de keuze tussen een baan in de zorg of logistiek. Het werd de zorg. Nadat meer en meer vrienden een baan vonden in de logistiek, maakte Beau de stoere overstap.