Skip to main content

HOE WORD JE CARGADOOR?

BEKIJK OPLEIDINGEN

Hoe word je cargadoor, stc opleiding, manager havenlogistiek

MEDEWERKER INTERNATIONALE HAVENLOGISTIEK (NIVEAU 2)

Als medewerker internationale havenlogistiek heb je een belangrijke taak op kantoor in en rond de haven. Je werkt samen in een team met collega’s bij een logistiek bedrijf. Een van je belangrijkste taken is het op orde houden van de papier- en informatiestroom van verschillende vormen van internationaal transport. Bij problemen help jij om ze op te lossen. Hou jij je hoofd koel?

Hoe word je cargadoor, stc opleiding, manager havenlogistiek

COÖRDINATOR INTERNATIONALE HAVENLOGISTIEK (NIVEAU 3)

Ben jij een echte regelaar die niet snel van slag raakt? Ben je in staat je aan te passen als een situatie plotseling verandert? Houd jij van werken in een internationale omgeving? Dan ben jij een echte coördinator internationale havenlogistiek. Op kantoor ben je bezig met het (laten) vervoeren van lading voor klanten. Je weet precies welke manier van vervoeren het beste is. Weet jij alles te regelen van a tot z?

SPECIALIST INTERNATIONALE HAVENLOGISTIEK (NIVEAU 4)

Jij vindt het leuk om dingen te regelen en te organiseren in een internationale omgeving. Als specialist internationale havenlogistiek ben je het organisatorische middelpunt van een wereldwijde goederenstroom. Je bent verantwoordelijk voor onder andere de ladingadministratie en douanedocumentatie. Jij bent de manager van het transportproces!

Hoe word je cargadoor, stc rotterdam, scheepvaart, scheepvaart en transport college, cargadoor opleiding

SCHEEPVAART EN TRANSPORT COLLEGE (STC)

Het STC is een school waar je alles leert over scheepvaart, havens, transport, logistiek en havengebonden olie- en chemieactiviteiten. Hier leer je de èchte kneepjes van het vak! Interesse? Bekijk dan snel alle opleidingen en wie weet zien we je snel in de haven!

BEKIJK DE CURSUSSEN NU

hoe word je cargadoor

CARGADOOR I

De opleiding Cargadoor I is gericht op de dagelijkse zaken van een cargadoor. Zo ben je de schakel tussen rederij en verlader en zorg je voor de ontvangst, opslag en vervoer van goederen, zodat dit precies loopt zoals jij dat hebt gepland.

hoe word je cargadoor

CARGADOOR II

De opleiding Cargadoor II is een verdiepende opleiding die gevolgd kan worden na afronding van de opleiding Cargadoor I. In deze opleiding staat de dagelijkse werkpraktijk van de cargadoor centraal. Jij bent de deskundige op het gebied van zeevervoer!

hoe word je cargadoor

WATERKLERK

Als waterklerk ben je de walassistent van de kapitein. Jouw belangrijkste taak is het in- en uitklaren van zeeschepen bij de douane. Je hebt veel contact met de kapitein en regelt heel veel zaken voor de rederij.

hoe word je cargadoor

OPERATOR TANKER AGENCY

De verantwoordelijkheid voor het snel en correct begeleiden van laad- en losoperaties van tankers ligt bij de tanker operator. De cursus Operator Tanker Agency geeft je inzicht in de tankvaart.

MAAK KENNIS MET DE ROTTERDAMSE HAVEN!

In de haven van Rotterdam wordt er keihard gewerkt aan een gloednieuw bezoekerscentrum “Portlantis”. Hier maak je op een toffe manier kennis met de haven, verschillende ladingsoorten, grote schepen en veel meer. Eind 2024 ben je van harte welkom! Kom jij dan ook langs?