Skip to main content

WAT DOET EEN
CARGADOOR?

WATER, SCHEEPVAART EN DE HAVEN?

Het vak Cargadoor is misschien wel de tofste baan die je kan bedenken in de haven. Met jouw skills zorg je ervoor dat je bijvoorbeeld in de zomer een mooie zonnebril kan dragen en liggen de supermarkten en winkels vol. Ook houd jij je bezig met verschillende bronnen van energie. Denk hierbij aan een auto of elektrische fiets die gebruikt kan worden. Of een verwarming die je aan- of uitzet. Je houdt met je baan de economie draaiende! Hoe gaaf is dat?!

EEN WERELD ZONDER EN MET CARGADOOR

Kun je het je voorstellen? Lege schappen in de supermarkt om de hoek? Wij ook niet. Dankzij de cargadoors kan jij een energiedrankje of kaas voor op je tosti kopen bij de supermarkt.

Schuif maar eens hieronder van links of naar rechts om lege of volle schappen te ervaren.

HOE ZIET JOUW DAG ERUIT ALS CARGADOOR?

WORK HARD

Als Cargadoor werk je meestal op kantoor. Je bent echt een regelaar voor spullen die over zee getransporteerd moeten worden. Soms vanaf wel hele gave plekken vanuit de hele wereld richting Rotterdam en andersom.

PLAY HARD

Naast dat je lekker aan het knallen bent op kantoor, neem je ook deel aan evenementen. Tijdens een drankje deel je met andere Cargadoors ervaringen die je opdoet tijdens werk.